Copyright 2019 - Bijzonder Gewoon

Bijzondere gift van Snijders Advocaten

Cathy van Hemert

Stel je eens voor je bent 14 jaar en je droomt van een bijbaan in een supermarkt, maar omdat je op het speciaal onderwijs zit is dat voor jou moeilijker dan voor je leeftijdsgenoten. Gelukkig zien de leraren op school dat je graag je handen uit de mouwen steekt en zij melden jou aan bij Stichting BijnaBaantjes, die jou aan een baan gaan helpen.

En dan blijkt dat een ongelukje grote gevolgen heeft. Helaas is jouw smartphone kapot gegaan, die jou helpt bij jouw dagelijkse routine. Jouw ouders zijn (financieel) niet in staat om voor een vervangende telefoon te zorgen.

BijnaBaantjes besluit om bij wijze van uitzondering een beroep te doen op haar netwerk. Zij vraagt dan ook welk lid van de Beursvloer Den Bosch een potentiële bijnabaner aan een smartphone kan helpen.

Cathy van Hemert van Snijders Advocaten reageert op de oproep. Zo komt het dat BijnaBaantjes een mooie smartphone voor jou ontvangen heeft. Nu kun je laten zien dat je met behulp van die smartphone een betere dagelijkse routine hebt.

BijnaBaantjes is Snijders Advocaten erg dankbaar voor deze buitengewone geste. We hopen dat onze potentiële bijnabaner met deze nieuwe smartphone de kans zal krijgen om de eerste schreden te zetten in een supermarkt als bijnabaner.

 

 

f t g m

Logo Bijnabaantjes van Stichting Bijzonder GewoonBeeldmerk transparant wit

Stichting Bijna Baantjes 

Industrieweg 9c
5262 GJ Vught
T 06 41263695
E info@bijnabaantjes.nl
KvK: 71358889
RSIN: 858684731