Copyright 2020 - Bijzonder Gewoon

Ben en Brian

Ben Brian

Wat zoeken Ben en Brian?
Ben en Brian zijn truckers in hart en nieren. Vanaf het moment dat zij kunnen praten maken zij aan iedereen duidelijk dat zij vrachtwagenchauffeur willen worden. Deze wens is nooit veranderd, zelfs niet voor heel even. Wij zijn voor hen op zoek naar een plek in de transportwereld. Het liefst zouden zij vrachtwagens laden en lossen. Maar zelfs klusjes doen in de omgeving van vrachtwagens zou al geweldig zijn. Graag in ’s-Hertogenbosch of omgeving. Als deze chauffeurs is spé een eindje uit de buurt moeten met het openbaar vervoer dan is dit geen probleem, aangezien zij over een ingebouwd navigatiesysteem beschikken. ?

Ben en Brian in het nieuws
Bekijk het hier.

Wie zijn Ben en Brian?
Ben en Brian zijn een eeneiige tweeling van 14 jaar. Ze hebben naast hun gelijkende uiterlijk identieke interesses. Het zijn echte werkpaarden, technisch aangelegd en sterk voor hun leeftijd. Ze praten graag honderduit over vrachtwagens en vooral het merk Scania, want daar weten ze heel veel van. Het zijn sociale en behulpzame jongens die graag altijd iets te doen hebben. Ze leggen makkelijk contact met mensen. Opa Jeroen is hun held, hij is vrachtwagenchauffeur. De jongens zijn regelmatig mee geweest op ritten, waarbij ze altijd goed meehelpen. Verder zitten ze allebei op kickboksen en trainen 3 tot 5 keer in de week

Wat doen Ben en Brian?
Ben en Brian zitten op het stedelijk VSO in Rosmalen. In hun vrijetijd spelen ze graag een trucksimulatorspel op de computer, compleet met stuurwiel, pedalen en versnellingspook. Hiermee leggen ze flink wat kilometers af door heel Europa om hun lading op tijd te lossen. Daarnaast kijken zij filmpjes over vrachtwagens of over de bouw van voertuigen op YouTube.

Wat willen Ben en Brian graag leren?
Ben en Brian willen graag investeren in hun toekomst door ervaring op te doen in de logistieke sector. Want ze zijn er heel zeker van dat zij trucker zullen worden.

Beschikbaarheid:
woensdag van 13 uur tot 18 uur,
zaterdag van 13.30 uur tot 18 uur en zondag de hele dag

Download hier de pdf over Ben en Brian

Ben en Brian op bezoek bij Scania

 

f t g m

Logo Bijnabaantjes van Stichting Bijzonder GewoonBeeldmerk transparant wit

Stichting Bijna Baantjes 

Industrieweg 9c
5262 GJ Vught
T 06 41263695
E info@bijnabaantjes.nl
KvK: 71358889
RSIN: 858684731