Copyright 2019 - Bijzonder Gewoon

Jan

Jan 2

Wat zoekt Jan?
Jan zoekt een bijna-baan in hout- of metaalsector in de omgeving van ’s-Hertogenbosch waar hij de kans krijgt om veel te leren. Met mooiste zou het zijn als zijn bijna-baan uiteindelijk een echte bijbaan kan worden. Jan zou het ook leuk vinden om in supermarkt vakken te vullen.

Wie is Jan?
Jan van Os is 15 jaar oud en zit op het VSO in Rosmalen. Zijn uitstroomprofiel is het vrije bedrijf. (Dat wil zeggen dat Jan na school ‘gewoon’ gaat werken). Jan heeft verschillende hobby’s; hij heeft radio controlled auto’s (RC-auto’s), hij houdt van programmeren en speelt Minecraft. Jan heeft een vrolijk en open karakter. Hij zegt waar het op staat en is leergierig. Op school heeft hij les in metaal- en houtbewerken en is begonnen met zijn VCA diploma.

Jan zou het liefst een bijbaan hebben waarbij voor geld kan verdienden dat hij dan kan besteden aan zijn RC-auto’s. Hij heeft al een aanhangwagen en een mooie opbergkast voor de auto’s gemaakt. Op school is hij bezig om een caravan te lassen.

Zichzelf presenteren is voor Jan nog een punt van aandacht. Waarschijnlijk is zijn recente sollicitatie bij supermarkt om die reden op niets uitgelopen. Schrijven is voor Jan lastig. Maar Jan is een gezellige en getalenteerde knul die graag aan de slag wil. Net iets buiten ‘s-Hertogenbosch is geen probleem, hij heeft een lieve mam die hem graag brengt en haalt.

Jan in het nieuws

f t g m

Logo Bijnabaantjes van Stichting Bijzonder GewoonBeeldmerk transparant wit

Stichting Bijna Baantjes 

Industrieweg 9c
5262 GJ Vught
T 06 41263695
E info@bijnabaantjes.nl
KvK: 71358889
RSIN: 858684731