Copyright 2020 - Bijzonder Gewoon

Bijdragen in de kosten? Dat kan!

Voelt u zicht betrokken en wil u graag meer doen voor de jongeren met een bijna-baantje? (Of die een bijna-baan zoeken?) 

Uw financiële steun is van harte welkom; wij zijn blij met iedere gift. Het geld wordt besteed aan het waarmaken van de dromen van de jongeren.

Met uw bijdrage komen wij een stap dichter bij. Klik op de onderstaande link om te doneren.

 

Een voorbeeld uit de praktijk

 BWC9024 X3"Dé Bossche Haringparty is een initiatief van Lions Club ’s-Hertogenbosch Bastion. Met behulp van Bossche sponsoren en leveranciers organiseren wij dit jaarlijkse event op een Bossche locatie, ten behoeve van een Bosch goed doel. Wij zijn een kleine club met een bescheiden doel en zien onze bijdrage graag besteed aan een concreet initiatief, dichtbij huis. En binnen dit kader paste Bijna Baantjes heel goed! Arine wist ons direct te enthousiasmeren met haar persoonlijke verhaal, dat is uitgegroeid tot de Stichting Bijna Baantjes. Met onze gift konden we een duidelijke bijdrage leveren aan het creëren van bijbaantjes voor jongeren met een beperking en –belangrijker nog- de aandacht vestigen op het belang hiervan in bredere zin. Op initiatief van Arine hebben de jongeren tijdens het evenement onze gasten ontvangen, waarmee we nog concreter konden laten zien waar het geld naar toe ging en de jongeren zich actief betrokken voelden. Het was echt fantastisch!
Linda Ruiters"

Lees hier het artikel in de Bosche Omroep

 

 

 

f t g m

Logo Bijnabaantjes van Stichting Bijzonder GewoonBeeldmerk transparant wit

Stichting Bijna Baantjes 

Industrieweg 9c
5262 GJ Vught
T 06 41263695
E info@bijnabaantjes.nl
KvK: 71358889
RSIN: 858684731