Copyright 2020 - Bijzonder Gewoon

Begeleiders zijn bij ons waarmakers.

Ben jij een begeleider in hart en nieren? Maak jij graag dromen waar? Wandel jij graag buiten gebaande paden? Stichting Bijna-baantjes is gewoon op zoek naar bijzondere begeleiders! Onze begeleiders noemen we niet voor niets waarmakers.

Zelfregie is het toverwoord. Ieder mens heeft zijn dromen voor de toekomst, ook jongeren met een beperking. Velen van ons zijn zo gefocust op de beperking dat we bijna vergeten dat deze jongeren ook een toekomstdroom hebben. Dromen zijn enorme energiebronnen voor persoonlijke ontwikkeling. Daar waar je hart ligt, ligt ook je motivatie om je ergens voor in te zetten; om je doel te behalen. Stichting Bijna-baantjes merkt dat deze jongeren doorzetters zijn, ze weten dat ze anders zijn en daardoor zijn ze extra gemotiveerd om hun best te doen.

Natuurlijk willen we ook eerlijk zijn naar onze jongeren. Voor veel vormen van arbeid is een toegangskwalificatie nodig waarover de jongeren Bijna-baantjes niet beschikken. Maar we beloven om zo dicht mogelijk in de buurt van hun droom te komen. Samen, in gesprek, pellen we de droom af tot de kern. Waarom denk je, dat jij van dat werk zo blij wordt. Een waarmaker begeleidt dit bewustwordingsproces waarbij het vlammetje mag uitgroeien tot een mooi sterk vuur. De kernwaarden voor de begeleiding zijn aandacht, oprecht luisteren en gelijkwaardigheid.

Spreekt onze visie jou aan en ben je in de gelegenheid om wekelijks 2 uur buiten schooltijden een jongere te begeleiden? Neem contact met ons op en wij vertellen je meer.

 

 

 

Sarah

Sarah

"Hi, ik ben Sarah 24 jaar en net afgestudeerd in Marketing en Communicatie en hiervoor nog een creatieve studie gedaan genaamd Ruimtelijke Vormgeving. Nieuwsgierig, eigenwijs, creatief ...."

 

Lees meer...

f t g m

Logo Bijnabaantjes van Stichting Bijzonder GewoonBeeldmerk transparant wit

Stichting Bijna Baantjes 

Industrieweg 9c
5262 GJ Vught
T 06 41263695
E info@bijnabaantjes.nl
KvK: 71358889
RSIN: 858684731