Ben jij of ken jij een enthousiaste HBO-communicatiestudent die op zoek is naar een afstudeeropdracht? Laat het ons per direct weten. Want we hebben een uitdagende opdracht op het gebied van strategie en positionering. En maatschappelijk relevant ook. Omdat je met jouw communicatie advies van betekenisvolle waarde bent voor onze doelgroep: jongeren met een beperking tussen de 14 en 18 jaar oud. 

 We zijn op zoek naar een enthousiaste communicatiestudent die ons adviseert over een concrete oplossing voor ons communicatievraagstuk. Deze opdracht mag ook in teamverband worden uitgevoerd door een groep studenten.

Vraagstuk

Hoe kan communicatie helpen bij het wekken van interesse van jongeren (en hun verzorgers) die op zoek zijn naar een Bijna-baantje? En hoe zou het inzetten van een (online) ambassadeursstrategie hierbij helpen?

Alles is bespreekbaar. Zoals bijvoorbeeld de start van de afstudeeropdracht, hoeveel studenten worden ingezet en definitieve invulling vraagstuk. Deze opdracht biedt jou een maatschappelijke uitdaging. Omdat het een bijdrage levert aan talentontwikkeling, inclusie en persoonlijke ontwikkeling van onze bijna-baners. Waardoor ze werkervaring opdoen en hun kansen vergroot op een echte baan. Je werkt samen met een team van professionele vrijwilligers. Samen doen we ons best om voor al deze waardevolle jongeren passende taken te vinden, ouders te betrekken en organisaties te overtuigen. We zijn er nog niet want een bijna-baan staat nog niet vermeld in de Dikke van Dale. Help je mee om dit te realiseren?

 Neem contact op voor meer informatie.

We kunnen kennismaken met lekkere koffie of thee bij een van onze Bijna-baners in de horeca, maar even mailen, bellen of appen kan ook! Deze aanbieding geldt voor studenten met een opleiding hbo Marketing/Communicatie. 

 www.bijnabaantjes.nl

ellen@bijnabaantjes.nl 

o6 21 63 39 06

 

 

 

J

 

 

 

 

Rode Kruis gebouw