Hallo allemaal, 

 

 Ymke en Roos zijn onze nieuwe stagiares! Ze stellen zich graag even voor!   

               

>>>>>>>>>  Mijn naam is Roos van Dongen ik ben 17 jaar. En studeer op dit moment sociaal work aan het Koning Willem 1 college in Den Bosch. Ik heb deze studie gekozen omdat ik graag mensen wil helpen. Ik ben een
‘mensen mens’ en ik vind het leuk om dingen te ondernemen. Ik houd van uitgaan, met vriendinnen sporten en wandelen met de honden.

Ik zit nu in mijn 2e leerjaar van mijn opleiding en loop stage bij Bijna-baantjes.                                                          Ik hoop dat ik veel jongeren kan ontmoeten en met ze naar nieuwe Bijna-banen kan! Er is echt genoeg plek op de arbeidsmarkt! En Den Bosch is een toffe stad om in te werken (denk ik nu al te weten)… Graag tot gauw!
                                                                                                      >>>>>>>>>> Mijn naam is Ymke van Boven, 17 jaar en ik studeer op dit moment sociaalwerk op het Koning Willem 1 College in ’s-Hertogenbosch. Ik ga meewerken bij Bijna-baantjes. Het is mijn stagewerk! 

Ik houd van dingen ondernemen en van rugby! Sinds mijn 12e speel ik bij The Dukes. Ik zit nu in mijn tweede jaar van de opleiding, voor mijn studie moet ik dit leerjaar stage gaan lopen daarom heb ik voor Bijna-baantjes gekozen. Dat jongeren met een beperking betrokken worden in onze maatschappij vind ik niet meer dan logisch. Ik ben zelf ook een jongere die graag meedoet. 

 Mijn stage is nog maar net gestart en ik heb al twee bijna-baners ontmoet. Met Iris organiseer ik de Burendag op zaterdagmiddag 25 september. Ik ga via instagram Bijna-baantjes meer bekendheid geven.                                                                                                                             

>>>>> We hopen nog veel meer jongeren te bereiken en te  begeleiden in het proces naar een nieuwe baan en hun talentontwikkeling.

Tot juli 2022 duurt de stageperiode…dus graag tot ziens!!

Groetjes van Roos & Ymke