Jeppe fleurt zorginstelling Annenborch op

‘s-Hertogenbosch vrijdag 4 juni 2021 – Ouderen in de hele gemeente ‘s-Hertogenbosch maken vandaag deel uit van de tweede editie van Nationale Balkon Beweegdag van het Nationaal Ouderenfonds en partners. Binnen de richtlijnen van het RIVM wordt het balkonfeest gevierd met balkonbeweegactiviteiten. In ’s-Hertogenbosch initiëren de Buurtsportcoaches de actie om samen met zorginstellingen ouderen in het zonnetje te zetten. Bij Annenborch in Rosmalen wordt het helemaal een feest, want Bijna-baner Jeppe treedt er live op!

 

 

 

jeppe rocks

Balkon Bewegen biedt een mogelijkheid om veilig te bewegen op een klein oppervlakte, maar het is ook een activiteit waaraan iedereen kan meedoen en plezier aan kan beleven en die gezellig met medebewoners uitgevoerd kan worden. Voor de bewoners van Annenborch in Rosmalen wordt een verrassingsoptreden georganiseerd. Jeppe de Vries – alias Jeppe Rocks- begeleidt de beweegactivititeit van de Buurtportcoach Roel van de Sande met een live optreden. Daarmee gaat de droombaan van Jeppe in vervulling.

Droombaan
Balkonbewegen staat voor “plezier, contact en aandacht voor elkaar.” Het optreden van Jeppe bij zorginstelling Annenborch in Rosmalen past er goed bij. Jeppe is super enthousiast om van zijn optreden een feestje te maken. Bijna-baner Jeppe (20): ‘Ik heb vier verschillende liedjes uitgekozen, Ook een van Pavarotti tot een medley van Jonny Jordaan. Het is mijn bedoeling om iedereen tot swingen te krijgen.  De heupjes mogen los en de armen de lucht in. Ik ben een echte gangmaker.’ Door samenwerking met de Stichting Bijna- baantjes is het optreden van Jeppe toegevoegd aan het beweegprogramma. De Stichting laat jongeren met een beperking buiten schooltijd werkervaring opdoen. Jeppe is artiest en theatermaker. De Stichting zet zich in voor zijn droom-baan en promoot Jeppe zijn Youtube-kanaal. Via Jeppe Rocks is hij te volgen. Kortom houd de Nationale Balkon Beweegdag in de gaten. Té leuk!