Dit schrijft de organisatie:

STICHTING BIJNA BAANTJES IS GENOMINEERD VOOR EEN INC AWARD 

Nominatie Inc Awards

Stichting Bijna-baantjes is een initiatief van stichting Bijzonder Gewoon en is genomineerd voor een INC Award in de categorie werk en opleiding. Het doel van de bijna-baantjes is jongeren met een verstandelijke beperking buiten schooltijd ervaringen te bieden op de werkvloer. Ze willen graag net zoals hun leeftijdsgenoten een bijbaan, maar dat is niet voor hen weggelegd. Met een bijna-baan willen we hen de kans geven om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen in een bedrijf in de regio ‘s-Hertogenbosch.
Ariane van Neutegem kijkt tevreden terug op het eerste jaar (2017) van Bijna-Baantjes: “Het zijn pareltjes van verhalen van jongeren die aan de slag zijn gegaan en hun eigen werkdroom hebben waargemaakt.”